Geile bekende in het park

Ik was 21 die dag. Aangezien ik vakantie had en eventjes van de rust wilde genieten, slenterde ik wat door het park. Als ik daar was, vond ik altijd de rust die ik wilde. Wat ik van tevoren niet wist, was hoe het deze keer zou gaan lopen. Want eens ik even had rondgelopen, kwam ik plotseling iemand tegen. En zij zou het nog veel fijner maken.

Ik was op een bankje gaan zitten en zag iemand voorbij lopen. Het was Mila. Zij was vroeger mijn klasgenoot op de middelbare. Ze was nu net als ik 21. Het was een klein meisje, met stevige, schattige ronde borstjes. Haar lange zwarte haren liepen krullend langs haar lieve glimlach naar beneden. Toen wij op de middelbare zaten, had ik al een stevige crush op haar. Helaas voor mij was ze toen bezet. Nu ik haar alleen zag lopen, moest ik een gokje wagen. Ik riep haar: ”Mila!”. Ze keek naar mij en was verbaasd: ”Oh mijn god, Mark? Hihi, wat een toeval dat ik jou hier tref”. Tot mijn geluk ging ze naast me zitten. Mijn oog viel gelijk op haar tieten, die te zien waren in het topje dat ze droeg. Door de lage temperatuur die dag, stond er schattig kippenvel op haar voorgevel.

”Het is zo raar dat we elkaar al zo lang niet meer spreken. Er is al zoveel gebeurd in de tussentijd”, zei Mila. Ze zag nog niet dat ik enigszins opgewonden raakte van haar figuur waar ik altijd al verliefd op was geweest. Het was zou fijn haar weer bij me te hebben. Ik antwoordde: ”Vertel eens, Mila. Wat heb je allemaal gedaan sinds toen?”. ”Nou, ik heb gestudeerd en ben daar nu eindelijk klaar mee. Ik heb nu een eigen appartement. En, eh, ohja. Het is uit met Jesse”. Ik kon mijn oren niet geloven. Zij en Jesse, de man die er voor had gezorgd dat ik nooit een move kon maken bij Mila, waren uit elkaar. Ik dacht eraan wat het betekende dat ze single was. Ik kon mijn crush hier nu ter plekke de kleren van het lijf halen, haar heerlijk zoenen en daarna mijn erectie bij Mila naar binnen schuiven. Mijn pik kwam direct volledig op sterkte, wat door mijn broek te zien was. Mila’s ogen gleden van haar borsten, waarvan ze inmiddels doorhad dat ik ze bekeek, naar de bobbel in mijn broek.

”Jij vindt dat wel leuk om te horen volgens mij, dat ik beschikbaar ben”, zei ze ineens met zwoele stem. Ze wees naar mijn paal en legde haar hand op mijn bovenbeen, waardoor een siddering door mijn lul en ballen schoot. ”Dat klopt Mila. Ik heb al zo lang van je liggen dromen. Van je heerlijke tong, je mooie borsten en je vagina. Altijd hield Jesse me bij je vandaan, maar nu kunnen we eindelijk elkaars sletje zijn”, sprak ik ben een hongerige blik in mijn ogen. Mila drukte haar zoete, zachte lippen op de mijne en zoende me stevig, terwijl haar vingers eventjes mijn kloppende piemel streelden. Toen ze haar mond weer had teruggetrokken, zei ze: ”Het is nu lekker rustig. Kom mee, tussen de bosjes”. Bij het uitspreken hiervan keek ze me verleidelijk aan, en was kort te horen hoe ze licht kreunde.

Nog geen seconde later hadden Mila en ik ons in de struiken verstopt. Ze trok langzaam haar kleren uit, terwijl ik met grote ogen toekeek. Toen ze naakt was, pakte ik haar vast. ”Oh Mila, mijn schatje. Ik kan niet wachten je fijn te verwennen”, fluisterde ik. Haar stijf geworden tepels drukten op mijn borstkas, en opnieuw begonnen we te zoenen. Onze tongen verstrengelden zich, en vol passie klemden we onze lichamen tegen elkaar. Ik maakte me langzaam los. Mila kon de spanning niet meer dragen. Haar hand gleed naar haar kruis, en ze begon haar clitoris te vingeren. Ik keek haar nog even geil aan, en zette toen mijn mond op haar tieten. Mila kreunde: ”Jaaa. Oh Mark, oooh. Jaa, dat doe je lekker. Speel maar met mijn borsten, hmmmm”. Ik zoog haar harde tepels en likte ze. Ik proefde het lijf van mijn geile liefde. Ze vingerde zich steeds heviger. Haar kutje werd vochtiger en vochtiger en ze begon zo wild te bewegen, dat ze bijna niet meer kon staan. ”Hmmmmm. ooooh, aaah. Lekker, ja, oh wat ben ik geil. Je maakt me zo geil, Mark. Zuig mijn tepels, ja lik mijn tieten. Ooooohh”. Ik kon Mila’s poes horen soppen, en ze kreeg haar orgasme. ”Jaaaaa. Jaaaa, Hmmmm, oooh, jaaa, Aaaah, ooooh. Hmmm, Mark, ik, aaaaaahhh. Ik kom klaar, Mark, oooooohhhhh”. Plotseling begonnen haar clitoris en vagina te pulseren en te spuiten. Ze squirtte, terwijl ik nog steeds van haar warmte tieten genoot. Haar lichaam viel achterover van genot, maar ik hield haar stevig beet en keek in haar ogen. Ik zag dat ze compleet van de wereld leek door het klaarkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *