De laatste keer?

Het was weer zo’n echte Hollandse zomerdag. Broeierig, zonnig en zo nu en dan een stortbui van jewelste. Ik had net, tijdens zo’n hoosbui, een artikel naar de eindredacteur gemaild toen er werd aangebeld. Ik liep naar de deur en toen ik deze opende stond daar mijn buurmeisje Sofia doorweekt op de drempel. Druipend van de regen liep ze de gang in. “Hi, Sven, ik schuil even bij je, hoor,” zei ze ongegeneerd. Het maakte ook niet uit. Sofia en ik hadden zo af een toe seks dus deze mooie achttienjarige meid was altijd welkom. Ze zag er zomers uit. Een wit t shirt, die haar buik bloot liet, doorschijnend van de regen, zodat haar borsten en licht roze tepels niets te raden over lieten. Een korte broek, zo kort dat haar strakke ronde billen, heerlijke door de pijpjes zichtbaar waren. Ze had ook een fles wijn in haar hand. Een dure zo te zien. Ze liep door naar de keuken, pakte een handdoek en droogde haar blonde haren die tot haar schouders reikte. Ze wist de weg in mijn huis verdomd goed te vinden. Ze zette de fles neer en opende deze. Een schroefdop, altijd handig.

“Een cadeau, omdat ik morgen naar mijn kamer in Utrecht vertrek,” zei ze terwijl ze haar doorweekte shirtje uittrok. Ze vertrok dus echt, om journalistiek te studeren. “En om dat te vieren, trek je je shirt uit,” vroeg ik. Ze glimlachte ondeugend. Haar lichaam was nat van de regen. Haar borsten glommen uitdagend, haar ronde roze tepelhof priemde hitsig naar voren. Haar tepels werden harder. Ze nam ze tussen haar vingers. Haar tong gleed uitdagend langs haar mond. “Een beetje wijn om te vieren, en ik wil met je neuken, voor de laatste keer, voorlopig,” sprak ze terwijl ze op mij afliep en haar hunkerende lichaam tegen mij aanwreef. Met één beweging lag haar hand tussen mijn benen. Mijn mr. Marvis liet toe dat ze duidelijk mijn opkomende erectie kon voelen. Ze kuste mijn mond, voelde haar tong langs mijn tanden glijden. Haar klamme lijf voelde heerlijk vertrouwd aan.
“Dan hebben het 50 keer gedaan, “ zei ze lachend. “Hou je de score bij of zo,” vroeg ik. Wijselijk hield ze haar mond en nam een slok wijn uit de fles. Gaf het aan mij en nam ook een slok. Ze zette de fles op het aanrecht en trok haar korte broek uit.

Geen slipje. Poedelnaakt stond ze in mijn keuken. Een heerlijke meid met een sportief lijf. Niet mager, een beetje breed, brede schouders, een platte buik, een bolle schaamstreek. Stevige dijen, lange voeten met roodgelakte teen nagels. Ze kietelde mijn schaam streek en plukte aan mijn broek. Haar andere hand gleed onder mijn shirt en streelde mijn borst. Ze bloosde van opwinding. Ik werd met de seconde geiler. Ik pakte haar hand en nam haar mee naar boven, naar mijn slaapkamer. Ik pakte haar onder de oksels, tilde haar op en gooide haar op bed. Ze kirde van genot terwijl ze haar benen spreidden. Haar kut was nat, ze streelde uitdagend haar vingers langs haar borsten en geslacht. Snel trok ik mijn shirt en short uit. Mijn pik was hard en rechte en in volle aanvals modus. Ik kroop naar haar toe. Streelde haar voeten, kuste haar tenen. Mijn tong gleed langs haar kuiten, haar stevige dijen. Plagend cirkelde ik met mijn tong langs haar schaamlippen. “Klootzak, “ hijgde ze, “bef me, bef me.” Ik kuste haar harde natte clit, zoog aan haar schaamlippen. Ik liet mijn tong haar kut binnenglijden, terwijl mijn handen haar buik en borsten streelden. Zachtjes kneep ik in haar harde tepels. Haar kutje smaakte, als vanouds, heerlijk zoetig en overdadig. Sofia wist wel hoe ze haar sappen kon delen met mij. Ik masseerde haar billen, duwde mij duim in haar anusje. Ze kirde, gilde, geilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *